GEFLATTEERDE NEDERLAAG UNITAS BIJ W.V.W. 7 - 1

13 maart 2023 7:00

J.L.

Weurt – Unitas’28 verloor verdiend van W.V.W. al was de 7 – 1 een geflatteerde uitslag. Daar zag het in de 1e helft ook niet naar uit. In die periode hadden de bezoekers uit Wamel zelfs het beste van het spel maar had het de pech dat twee doelpunten werden afgekeurd en een treffer van W.V.W. discutabel genoemd kon worden zodat 2 – 1 de ruststand werd. De enige Wamelse goal kwam van Remco van Biesbergen. In de 2e helft ging het mis bij de ploeg van trainer Gerard van Zwam. Aangemoedigd door de uitslag in Batenburg trok de thuisclub vol ten aanval en volgde al snel de 3 – 1. Toen even later Unitas keeper Jur van Hal een pingel uit het doel ranselde leek er weer even hoop voor de gasten maar de Weurtse aanvalsdrang werden de Wamelnaren te groot en met een drietal invallers vielen er nog meer Weurtse treffers, genoeg om zich periodekampioen te mogen noemen, en cadeau voor het 100 jarig bestaan van de voetbalclub W.V.W. Voor Unitas’28 rest enkel nog een poging om jacht te maken op de 3e periode titel, een reeks van de laatste 7 wedstrijden, te beginnen komende zondag 19 Maart de streekderby tegen Aquila. De aftrap in Wamel is om 14.00 uur en een disjockey is in het clubhuis aanwezig om de sfeer nog verder te verhogen tijdens én na afloop van deze wedstrijd…..