MAART ROERT ZIJN STAART BIJ DE JEUGD

27 maart 2023 14:30

J.L.

Wamel – Het weer was niet best afgelopen zaterdag maar dat weerhield de jeugdige voetballers er niet van om er lustig op los te scoren. Maart roerde zijn staart maar desondanks maar liefst 39 doelpunten vielen er te noteren bij de wedstrijdjes van de jeugd onder 7 met sv DFS, Roda’28 en DIO’30. Unitas jo8 wonnen met maar liefst 9 – 1 van Beun.Boys jo8-9. Unitas jo9-2 waren de sterkste in de wedstrijd tegen Ewijk jo9-1 en wonnen met 3 – 1. Unitas jo9-1 konden het in Wageningen niet bolwerken en verloren met 5 – 2 van S.K.V. jo9-1. Unitas jo10-1 verloor na weer een spectaculaire én doelpuntrijke wedstrijd in het “Hol van de Leeuw” met 6 – 5 van Leones jo10-1. Unitas jo13 wonnen met 5 – 1 van Bennekom jo13-6 en zijn de trotse koploper !! Bij de wedstrijd Unitas mo13-1 tegen Candia mo13-1 uit Rhenen kwam het scorebord niet in beweging, het was en bleef ondanks verwoede pogingen 0 – 0. Unitas jo16-1 kwam goed terug van een 0 – 3 achterstand maar kon toch niet verhinderen dat de gasten uit Kesteren er met een 3 – 4 winst vandoor gingen. De meiden onder 20 van Unitas verloren in Ede van D.T.S.’35 mo20-1 na een 3 – 0 achterstand bij de rust. Opnieuw brachten de appeltjes van Helma de nodige energie bij deze dames want in de 2e helft werd er gewonnen met 0 – 1 zodat 3 - 1 de eindstand was. Misschien een idee voortaan voor de wedstrijd met deze appeltjes te komen. Zaterdag 1 April is er weer een volledig programma en een week later op Paaszaterdag 8 April is er een inhaalprogramma vastgesteld, kijk hiervoor elders op deze site