UNITAS 2 - OSC 4 3 - 3

17 april 2023 14:15

J.L.

REMISE UNITAS 2 O.S.C. 4 3 - 3

Wamel – Deze wedstrijd eindigde uiteindelijk in een terechte remise. Daar zag het in de eerste 20 minuten niet naar uit. In die periode had Unitas 2 een overwicht en kreeg het kans op kans. Uit een van die kansen scoorde Reinhoud van Ingen de 1 – 0. Later in deze periode kregen de bezoekers meer vat op de wedstrijd en nog voor de theepauze stond de gelijkmaker op het scorebord, 1 – 1. In de 2e helft met Tyler Geijtenbeek in de ploeg waren de bordjes verhangen en kwam O.S.C. 4 met twee doelpunten op een 1 – 3 voorsprong. Een sterk slotoffensief met de extra aanvallers Roel van Leeuwen en Roy Kesseleer in de ploeg leverde een penalty op die Mark Kruijzen zoals we van hem gewend zijn verzilverde en stond het 2 – 3. Vlak voor tijd was het Koen van den Bos, ja U leest het goed, die uit een scrimmage het laatste en beslissende zetje gaf en de meer dan verdiende 3 – 3 binnen schoot waarmee beide partijen vrede konden hebben na een sportieve wedstrijd onder correcte leiding. Met dank aan de spelers van het 3e elftal Puck, Hugo en Tom die konden terugzien op een goed gespeelde wedstrijd. De komende weken hebben we een viertal uitwedstrijden op rij, zondag 23 April wordt er in Huissen gespeeld de wedstrijd Jonge Kracht 3 – Unitas’28 2, de aftrap op sportpark De Rode Veste aan de Polseweg 15 B is om 12.00 uur