Pupil van de week: Loek Walraven

17 april 2023 15:00

.

Hallo, ik ben Loek Walraven en ik ben keeper bij de JO9. Vandaag mocht ik Pupil van de week zijn bij de wedstrijd Unitas ’28 – Nijmegen. Een belangrijke wedstrijd hoorde ik, als Unitas wil promoveren.

Meteen mocht ik al meekijken bij de teambespreking voor de wedstrijd. Daarna kreeg ik het tenue aan en gingen we warmlopen. Ik mocht een balletje trappen met de reserves, dat vond ik erg leuk!

Ik ging op de foto met Jur, omdat ik ook keeper ben. Daarna liep ik naast de scheidsrechter mee het veld op, en mocht ik de aftrap doen. En daarna natuurlijk proberen te scoren bij de keeper van Nijmegen: goal!

Tijdens de wedstrijd zat ik naast de wissels in de dug-out, dat vond ik ook leuk. Net voor rust werd het 1-0, en door een hele goede redding van Jur bleef het ook 1-0 voor rust. De tweede helft was ook heel spannend. De keeper van Unitas had nog meer goede reddingen en de spelers van Unitas deden goed hun best! Gelukkig maakte Unitas net voor het einde de 2-0 uit een vrije trap. Dus dat kon niet meer misgaan! Er werd daarna niet veel meer gevoetbald, want de spelers uit Nijmegen waren heel boos (ook op elkaar). Maar goed dat de wedstrijd toen was afgelopen, en dat Unitas met 2-0 had gewonnen!

Na de wedstrijd kreeg ik nog een mooie beker en alle handtekeningen als aandenken. Dankjewel Unitas en alle spelers voor deze hele leuke middag!