JONGE KRACHT 3 – UNITAS 2 2 - 4

24 april 2023 7:15

J.L.

Huissen – Op sportpark De Rode Veste speelde het 2e elftal op het kunstgrasveld geen al te beste wedstrijd tegen laagvlieger Jonge Kracht 3, toch won het afgetekend met 2 – 4 door een hattrick van de goed op dreef zijnde Reinhoud van Ingen en een bekeken goal van Roel van Leeuwen. In de zwakke 1e helft werd twee keer over een voorsprong simpel uit handen gegeven, ruststand 2 – 2. In de 2e helft met een viertal wisselspelers in de ploeg van trainer Dick van Verseveld (hij verving de zieke Danny Thijssen) te weten Mart Fransen, Tyler Geijtenbeek, Puck van Voorden en Jeroen Raijmann kwamen de gasten beter in de wedstrijd en met nog twee doelpunten ging de verdiende driepunter mee naar Wamel. Komende zondag 30 April opnieuw een uitwedstrijd, op het programma staat de inhaalwedstrijd Elsweide 4 – Unitas’28 2 op het programma, de aftrap op het sportpark aan de Zuilesteinlaan 40 in Arnhem is om 12.00 uur. Toeschouwers zijn van harte welkom in een hopelijk lekker voorjaarszonnetje….