NIPTE NEDERLAGEN UNITAS 2 EN 3

25 september 2023 6:00

J.L.

Na 3 bekerwinstpartijen leed het 2e elftal in de eerste competitiewedstrijd uit bij Diosa 2 een nipte 2 – 1 nederlaag. Toch ging het in de 1ste helft zo slecht nog niet, kansen kregen de bezoekers wel maar gescoord werd er vooralsnog niet. De thuisclub kwam na een kwartier spelen op een 1 – 0 voorsprong waarbij de Wamelse verdediging niet vrijuit ging. Vlak voor de pauze kwam Unitas 2 op gelijke hoogte door een rake trap van Duke Boudewijn. Vlak daarvoor hadden Giel van Kampen en Rune van Wijk plaats gemaakt voor Reinhoud van Ingen en Tim van Kessel. In de 2de helft werd de grip op de wedstrijd verloren en zo kon het gebeuren dat Diosa opnieuw op voorsprong kwam. Kansen op de gelijkmaker kwamen er nog wel maar de thuisclub wist met tijdrekken en irritant gedoe waar niet tegen opgetreden werd de 2 – 1 over de eindstreep te trekken. Dylan van Haren schitterde van afwezigheid. Volgende week zondag 1 Oktober de kans op herstel, de ploeg van trainer Frank Drost speelt dan de thuiswedstrijd tegen Aquila 2 en bij winst staat de ploeg drie punten achter op de koploper !! Datzelfde geldt ook voor Unitas 3 die nipt bij S.C.P. 5 eveneens met 2 – 1 onderuit gingen na een goede pot voetbal, de Wamelse goal kwam van Siem van Echteld. Ook voor dit elftal komende zondag de kans op een beter resultaat, dan staat de thuiswedstrijd tegen D.S.Z. 3 op het programma, de aftrap in Wamel is om 12.00 uur. Bezoekers bij beide wedstrijden zijn van harte welkom !!