UNITAS’28 – SCD’33 6 - 1

30 oktober 2023 6:30

J.L.

Wamel – Unitas’28 heeft ook in de 5e speelronde haar ongeslagen status kunnen handhaven en versloeg in de streekderby tegen het laaggeplaatste SCD’33 met maar liefst 6 – 1. Vooral in de 2e helft toonde de ploeg van trainer Wout van Blijderveen zich slagvaardig en bleef van de zwakke ploeg uit Deest niet veel meer over. Tom Derks opende na een kwartier spelen de score en niet veel later verdubbelde Kian Mannee de Wamelse voorsprong. Op slag van rust bracht een eigen doelpunt bij de thuisclub weer hoop voor de gasten in de 2e helft. Echter in deze tweede periode waren het Yekta Demirtas en nog twee treffers van de blonde parel Tom Derks die daarmee zijn hattrick voltooide die voor een ruime en verdiende 6 – 1 overwinning zorgden. Jammer was het dat de scheidsrechter zich genoodzaakt zag een zevental gele en één rode kaart te trekken waardoor de gasten met tien spelers eindigde in deze verder sportieve wedstrijd. Unitas’28 staat nu op een derde positie met 10 punten uit 4 wedstrijden. Komende zondag 5 November staat de uitwedstrijd bij UHC op het programma, de aftrap op sportpark Schaarweide in Hernen is om 14.00 uur en zijn er zeker weer winstkansen…..