UNITAS 2 WINT BIJ ALVERNA 2 0 – 1

30 oktober 2023 6:30

J.L.

Wijchen – Het 2e elftal won in een uiterst moeizame wedstrijd uiteindelijk met 0 – 1 door een wereldgoal van Bob Dikker net na de pauze. Het was het enige wapenfeit van de Wamelse ploeg op het kunstgrasveld op sportpark Bospad. In de 1e helft kon de ploeg van trainer Frank Drost met diverse invallers geen potten breken, er kwamen wel kansen maar gescoord werd er niet zodat met 0 – 0 de rust aanbrak. De 2e helft met Bjorn Elemans en Tom van Echteld in de ploeg begon voortvarend met het enige en overigens fraai doelpunt op afstand waarop de Wijchense keeper kansloos was. In het verdere verloop ging de zoektocht naar de bevrijdende treffer erg moeizaam, ook kwamen Puck van Voorden en Dylan van Haren in het veld in een poging het tij te keren maar resultaat bleef helaas uit. Aan de andere kant moest de prima keepende Bret Thijssen enkele keren alert zijn en met puike reddingen zijn doel schoon houden en zo bleef het tot het einde spannend en ging de driepunter verdiend mee naar Wamel. Komende zondag weer een thuiswedstrijd en wel tegen Victoria’25 2, de aftrap in Wamel is om 11.00 uur en bij winst komt de ploeg in het linker-rijtje terecht