UNITAS 1 1 – 1 GEST. WINST UNITAS 2 2 - 1

4 december 2023 12:30

J.L.

Horssen – Op sportcomplex De Polenkamp haalde de wedstrijd AAC/Olympia tegen Unitas’28 helaas het einde niet. Met nog tien minuten spelen was er een opstootje in het veld waarna de arbiter tot een afkoelingsperiode besloot. Toen later voor de doorstart de zaak nog niet op orde was besloot de scheidsrechter van dienst de wedstrijd definitief te staken en kwam er een voortijdig einde. Deze ontwikkelingen zullen nog een staartje krijgen. Nick Basten scoorde voor de thuisclub vanaf 11 meter na een overtreding binnen de 16 meter. De bezoekers uit Wamel kregen in deze periode ook kansen maar die bleven onbenut. Vlak na de pauze was het Bjorn Theunissen die de gasten op gelijke hoogte bracht, 1 - 1. Verdere doelpunten bleven uit tot bovenvermelde incident. Komende zondag 10 December de kans op herstel, de thuiswedstrijd tegen Heumen staat dan op het programma, de aftrap in Wamel is om 14.00 uur

Wamel, Het 2e elftal behaalde een 2 – 1 overwinning op Woezik 2 in een niet al te beste wedstrijd waarin Rune van Wijk al spoedig geblesseerd moest worden vervangen door Mart Fransen. Giel van Kampen opende de score voor de thuisclub vlak voor de pauze en vlak na de rust kwamen de bezoekers alweer op gelijke hoogte en stond 1 – 1 op het scorebord. Ook Tom van Echteld kwam in de 2e helft in het veld. Nog geen 5 minuten na de Wijchense gelijkmaker bracht invaller Roel van Leeuwen Unitas weer op voorsprong 2 – 1. In het verdere verloop kwamen er nog volop kansen maar gescoord werd er niet meer in deze rommelige wedstrijd maar de driepunter maakte veel goed. Komende zondag gaat de ploeg van trainer Frank Drost op bezoek bij Roda’28 3 in Winssen, de aftrap op sportpark De Boshof is om 10.30 uur……