WINST UNITAS 2 REMISE UNITAS 3

5 februari 2024 6:15

J.L.

Wamel – Winst was er gisteren weer te noteren voor Unitas 2, tegen het onverwacht zwakke Diosa 2 werd de grootste zege tot nu toe behaald in deze competitie. Werd er in September in Balgoy nog verloren met 2 – 1. Nu werden de gasten met 7 – 0 overrompeld in een wedstrijd die al vroeg beslist was.

Bij de rust stond het al 5 – 0 door doelpunten van Tim van Kessel 2x, Roel v Leeuwen, Koen van den Bos en Jorg Dikker. In de 2e helft met 4 invallers in de ploeg leek het meeste kruid al verschoten en met een eigen doelpunt bij de gasten en nog een late treffer van Dylan van Haren kwam er een verdiende 7 – 0 eindstand op het scorebord te staan. Wanneer er over enkele weken bij Aquila de winst behaald wordt komt de 3e plek in beeld. Komend weekend staat in het teken van Carnaval en op zondag 18 Februari staan de achtste finales gepland. Unitas 2 speelt dan thuis tegen het ongenaakbare Bemmel 4, koploper in de 3e klasse !! De aftrap is dan weer om 10.30 uur.

Unitas 3 had de winst voor het grijpen maar liet teveel kansen liggen waardoor laagvlieger S.C.P. 5 alsnog één punt kon meenemen. Ne een 0 - 1 achterstand zorgde een van onze nieuwe aanwinsten,  Ferry van de Pol voor de gelijkmaker, 1 - 1 en na de 2 - 1 van S.C.P. was het Mika Broeder die voor de 2 - 2 zorgde en zijn ploeg toch nog aan één winstpunt hielp.  Zondag 18 Februari (na Carnaval) nieuwe kansen in de wedstrijd tegen S.V.H.A. 3 om 12.15 uur.