JEUGD SCOORT ER OP LOS !!

4 maart 2024 13:45

J.L.

Opnieuw weer vele doelpunten bij het jeugdvoetbal, de Unitas jo7 scoorden 14 x en kregen er 16 om de oren. Unitas jo8 wonnen met de spectaculaire cijfers 6 – 4 thuis tegen S.V.H.A. jo8. Paal en lat verhinderde winst voor Unitas jo9 in Puiflijk waar met 2 – 1 werd verloren van S.C.P. jo9-2. Unitas jo10-1 verloren bij DIO’30 jo10-3 met 6 – 1. Unitas jo10-2 wonnen de thuiswedstrijd tegen sv D.F.S. uit Opheusden, met de mooie cijfers 5 – 3 viel de score uit in Wamels voordeel. Unitas jo11-1 sloeg een aanval van sc Bemmel jo11-1 om de 2e plek van zich af en versloegen de gasten uit de Betuwe met maar liefst 8 – 0 waarmee de Wamelse ploeg de tweede positie verder verstevigde. Unitas jo14-1 verloren hun eerste wedstrijd in deze serie met 2 – 0 in Huissen bij R.K.H.V.V. jo14-2. Unitas mo20 gingen met 2 – 3 kopje onder tegen de Leeuwinnen van medekoploper het Nijmeegse Orion mo20-1. Na een 1 – 1 ruststand (doelpunt Anouk) was het Yara Lamers die de thuisclub in de 2e helft op voorsprong schoot 2 – 1. Hierna ging het lange tijd gelijk op totdat de gasten 10 minuten voor tijd gelijk maakten, 2 – 2. In de slotfase ging Unitas op jacht naar de winnende treffer maar helaas viel die aan de andere kant zodat met 2 – 3 werd verloren. De wedstrijd van Unitas jo17 werd geannuleerd. Volgende week zaterdag 9 Maart weer een volledig programma….