Resultaten bekerwedstrijden jeugd van zaterdag 19 oktober

20 oktober 2013 23:30

ALLE UNITAS'28 JEUGD UITGEBEKERD NA VANDAAG?

Wamel - Vandaag gingen alle jeugdteams onderuit in het bekeravontuur.

Zo verloor Unitas'28 D2 in een bijzonder spannende wedstrijd thuis met 3 - 4 van het Drutense DIO'30 D4. Een wedstrijdverslag hiervan zal er zeker nog wel komen.

Ook de C meiden verloren de confrontatie in het verre Groesbeek tegen Germania C meiden. Na een 1 - 1 gelijke eindstand moest vanaf 11 meter de beslissing vallen en omdat diverse meiden het doel vanaf 11 meter niet wisten te vinden ging de thuisclub met de winst aan de haal.

Unitas'28 E1 verloor in Deest na een 2 - 2 ruststand met 7 - 2 van een ander team dan ze dachten tegen te krijgen bij SCD'33 wat ook voor hen einde verhaal betekende.

Unitas'28 F2 moest de inhaalwedstrijd thuis tegen DIO'30 F12 spelen en lang leek het erop dat ze de wedstrijd winnend zouden afsluiten na een 1 - 0 voorsprong door Floor Versteeg. Echter, in de 2e helft kreeg de wedstrijd een wending en hadden de Drutense pupillen meer in huis en met drie doelpunten in 10 minuten tijd werd het duel alsnog in hun voordeel beslist. Hierdoor moet de ploeg van Sikko, Sjaak, Cas en Marco nog steeds geduld hebben op de eerste winst. Wel hebben ze nou een goede keeper ontdekt met Dylan Brands in het doel, hij pareerde nog diverse Drutense schoten waarmee hij de ploeg van een grotere nederlaag behoedde.

Dinsdagavond speelt Unitas'28 D1 nog voor de beker tegen BOA-jc D1 en kan bij winst nog de laatste 8 bereiken anders is het bekeravontuur over en uit voor alle jeugdteams .

Volgende week zaterdag de zesde speelronde in dit najaar, kijk voor het programma elders op deze site....