Veel doelpunten in zesde speelronde jeugdvoetbal

28 oktober 2013 22:30

Veel doelpunten waren er te noteren in deze zesde speelronde op zaterdag 26 Oktober

Unitas´28 D1 won met maar liefst 6 - 1 van de D4 meiden van Woezik. Daar zag het in de beginfase niet naar uit en de best goed voetballende meiden van de voetbalschool Woezik hadden de pech dat een akelig secuur genomen vrije trap die rechtstreeks in de kruising belandde, waarop keeper Wessel Wijgerse niet bij kon, werd geannuleerd door de arbiter omdat het een indirecte vrije trap betrof waaruit niet ineens gescoord kan worden. Bij de thuisclub lopen ook een paar makkelijk scorende spelers zoals Dylan v Haren en Devi v Verseveld die zorgden voor een 2 - 0 voorsprong bij de rust. Na het 3e en 4e doelpunt van Stef Hendrikx en Mika Broeder waren de gasten ook doeltreffend, 4 - 1 maar daarna bleken de Wijchense meiden van slag en scoorden uit een corner in eigen doel, 5 - 1. Het slotakkoord was voor de thuisclub die via v Haren nummer 6 in de touwen zag prikken, eindstand derhalve 6 - 1

De mini pupillen speelden tegen de leeftijdgenootjes van Leones/DSZ in een lekker najaarszonnetje waarin met grof geschut werd gescoord.

De overige teams speelden allemaal een uitwedstrijd, de uitslagen zijn:

Unitas´28 F2 verloor bij DIO´30 F9 met 5 - 0, Unitas´28 E1 speelde met 3 - 3 gelijk in Herveld tegen SVHA E4, Unitas´28 D2 won bij Beuningse Boys D7 met 1 - 5 , Unitas´28 C meiden speelden met 1 - 1 gelijk in Ede tegen de meiden van DTS Ede. Unitas B kwam op een 0 - 2 voorsprong door doelpunten van Joris Hol maar moest in de 2e helft kapituleren en verloor alsnog met 4 - 2. Unitas´28 C1 verloor in een doelpuntrijke wedstrijd met 8 - 5 in Niftrik tegen de plaatselijke C1.