Verslag van de Pupil van de week

23 september 2013 23:15

Geschreven door Sujan Carver

unitas1-valburg1-3.jpgVandaag was ik pupil van de week. Toen ik vandaag mijn Unitas trainingspak aantrok vond ik het toch wel een beetje spannend worden. Om 13.15 stond ik voor het clubgebouw. Ik mocht met Peter de Unitas kleedkamer in. Daar heb ik alle spelers  ontmoet. Samen luisterden we goed naar de tips van de trainer. Ik mocht een Unitas trui aan waarop 'Pupil van de week' stond en dat vond ik super! Samen met het elftal heb ik toen een balletje getrapt en opgewarmd. De oefeningen waren moeilijk maar ik kon het elftal goed bijhouden. Mama, papa, oma en opa hebben veel foto's gemaakt. Na het opwarmen heeft het team zich verkleed voor de wedstrijd. Ik was erg opgewonden toen ik om 14.30 samen met de scheidsrechters, voor het elftal uit, het veld opliep. Ik mocht de aftrap doen en een penalty nemen. Dat vond ik ontzettend stoer en ik heb nog gescoord ook! Daarna mocht ik met de trainer in de dugout zitten. De eerste helft begon goed en was spannend. Unitas scoorde al snel tegen Valburg. De eerste helft eindigde met 3-0. In de pauze heb ik met de reservespelers een balletje getrapt. In de tweede helft had Valburg wat meer kansen. De scheidsrechter raakte geblesseerd en moest wisselen. Gelukkig heeft Unitas met 5-0 gewonnen. Ik vond het echt een geweldige dag. Unitas bedankt!