VOLOP DOELPUNTEN BIJ HET JEUGDVOETBAL

11 maart 2017 20:30

Volop doelpunten waren er te zien bij de Unitas?28 jeugd vandaag, een lust voor het oog om te zien. s?Middags werd er volop gewerkt in het kader van het Oranje Fonds Doet.nl

Op deze prima voorjaarsdag zaterdag 11 Maart was het een lust om te zien hoe de jeugd zich in het zweet werkten om met doelpunten de winst naar zich toe te trekken.
Zo speelden de jongens onder 9-2 hun wedstrijd tegen Leones/DSZ -5 en na een leuke wedstrijd bleef de volle winst in Wamel door een doelpunt van Britt Gerritse.
De meiden onder 13 speelden met 2 - 2 gelijk tegen de meiden van Kesteren, hoewel Unitas´28 de meeste kansen kreeg om de drie punten in Wamel te houden stond op deze dag het vizier niet scherp genoeg.
De mooiste wedstrijd van de dag was die van Unitas´28 jongens onder 11-2 tegen SVHA. Na een 1 - 0 voorsprong was de ploeg van Richard en Hans de weg volledig kwijt en zo kon het gebeuren dat er bij de rust een 1 - 4 achterstand op het scorebord stond. Na wat omzettingen en het nodige overleg kwam een andere keeper op goal te staan en een andere spits voorin. Het ging lopen als een trein en met maar liefst een vijftal fraaie treffers uit evenzovele fraaie aanvallen kwam er een  6 - 4 winst op het scorebord te staan
De jeugd onder 15 speelde een goeie eerste helft tegen het Arnhemse ESA -6 en stond bij de rust op een veilige 4 - 0 voorsprong. In de 2e helft was de grootste scherpte eraf met was het Vince den Bieman die met nog een doelpunt de eindstand op 5 - 0 bracht.
Volgende week zaterdag vanaf 9.30 uur opnieuw een vijftal thuiswedstrijden op " De Parken "
Bron: Jan Lamers