UNITAS´28 D2A BESTE JEUGDTEAM IN ZAALVOETBALCOMPETITIE

3 februari 2014 6:45

Unitas´28 D2A heeft in de finalewedstrijden zaalvoetbal van afgelopen zaterdag een goede indruk achtergelaten door als 5e te eindigen in een groep van 25 teams. Ze waren het enige jeugdteam van Unitas´28 dat de finalereeks wist te bereiken

Knvb jeugdzaalvoetbal toernooi 2014 ‘

Na 7 overwinningen en slechts 1 verliespartij in de voorronde’s van 4 & 25 januari mocht Unitas D2a vandaag als enigste overgebleven Unitas team daar de andere Unitas teams helaas vroegtijdig uitgeschakeld werden deelnemen aan de finale ronde van de zaalvoetbalwedstrijden 2014 voor  D pupillen .

De 1e wedstrijd was tegen Union D3 , dit was een gelijkwaardige tegenstander en het bleef ook heel lang 0-0 ook mede omdat wij teveel kansen miste en bij een spaarzame uitval van Union stond onze keeper goed  te keepen door goed te blijven werken en snel overspelen kwamen wij door een prachtig uitgespeelde aanval en afgemaakt met een droge knal op een verdiende 1-0 voorsprong maar Union bleef ook heel goed voetballen en combineren en zij maakte 3 minuten voor tijd de 1-1 ,wij probeerden om met deze stand het einde te halen maar door een kleine fout achterin scoorde Union 1 minuut voor  tijd de 1-2 , in de laatste minuut werd alles op alles gezet maar de tijd was tekort om nog gelijk te maken dit was een onnodige en onverdiende verliespartij ,

Voor de 2e wedstrijd werden de mannen opgepept want ondanks het verlies hadden ze heel goed gevoetbald maar alleen teveel kansen gemist ,bij winst van de 2e wedstrijd zouden we om de 3e/4e plaats mogen strijden , zo gezegd zo gedaan en wat in de 1e wedstrijd niet lukte ging nu vanzelf en de mannen van Beuningse Boy’s D2 werden compleet zoek gespeeld en door super te verdedigen, aan te vallen en goed meevoetballen van onze keeper  werden de Boy’s met maar liefst 7-0 opgerold in 15 minuten wedstrijd ,

Na een klein beraad over de laatste wedstrijd bleek dat we niet om plek 3/4maar om plek 5/6 moesten strijden daar het doelsaldo niet meetelde maar de 1e wedstrijd had gewonnen moeten worden om in de 1 t/m 4 poule te komen, echter wij hadden de 1e verloren dus kwamen wij in poule 5 t/m 8 terecht , in deze wedstrijd mochten wij aantreden tegen Overasseltse Boy’s D 1 , in het begin waren zij wat beter en scherper maar kregen geen doelrijpe kansen ,na 5 minuten namen wij het initiatief en lieten zien wat wij kunnen en scoorde ook meer dan verdiend de 1-0 , opnieuw miste we weer veel kansen dus de trainers weten wat te doen staat op de trainingen , toch was deze uitslag voldoende voor een mooie 5e plaats in een zeer sterk bezet toernooi met 25 teams en de volgende keer zijn wij zeker weer van de partij ,

Unitas D2a bestond uit : Mart-Timo-Jur-Marc-Bret en Mitchel .

Unitas D2b bestond uit : Jens-Daan-Bjorn-Tygo-Niels-Tijn-Mike en 2 x gastspeler Mika ,Aart mocht vanwege een gebroken arm niet mee voetballen ,deze mannen behaalde in de voorronde’s 2 overwinningen en 6 verliespartijen maar ze hebben Unitas D2a netjes en goed aangemoedigd vandaag zoals het ook hoort in een team .

Vanaf zaterdag 8 februari zijn wij hopelijk weer op het echte veld te bewonderen en wij beginnen dan thuis tegen Bennekom om 11.30 uur .