4 september 2018 12:15

J.L.

Het eerste bekervoetbalweekend is gestart met wisselend succes

WINST EN VERLIES BIJ BEKERVOETBAL UNITAS’28
Wamel – Winst en verliespartijen waren er te noteren in het eerste bekervoetbalweekend bij Unitas’28. Het 1e elftal kwam tegen SVHA niet verder dan een 1 – 1 gelijkspel, de beste en meeste kansen waren aan de thuisclub niet besteedt deze middag. Het enige Wamelse doelpunt werd gescoord door een van de betere spelers bij de thuisclub Stef Hendrikx na een vloeiende aanval.
Het 2e elftal won met 5 – 2 van Avios/DBV 5 nadat het bij de rust nog met 0 – 1 achter stond. Een hattrick van Zidier Adams en doelpunten van Sander Post en Mark Kruijzen bracht in de 2e helft de verwachte ommekeer in deze bekerwedstrijd zodat het eerste succesje van de nieuwe trainer Edwin Lagarde binnen is.
Unitas 3 verloor op eigen veld met 1 – 4 van DSZ 3 en het sterk verjongde 4e elftal verloor in het Hol van de Leeuw met 4 – 2 van Leones 4  Voor het bekerwedstrijdprogramma van komende zondag zie elders op deze site.