Pupil van de week: Stan van der Lee

24 februari 2014 15:00

23 februari 2014: Unitas'28 - Niftrik

Vandaag mocht ik (Stan van der Lee, keeper E1) pupil van de week zijn bij de eerste wedstrijd na de winterstop tegen de nieuwe koploper Niftrik. Het was erg leuk bij het 1ste. De warming up was wel erg zwaar maar het lukte mij toch om mee te doen. Het was al snel 1-0 voor Unitas en toen 2-0 en nog voor de pauze maakte ze 3-0. Tijdens de rust heb ik met de reserve spelers een balletje getrap en kreeg ik wat chips en limonade. In de tweede helft scoorde Niftrik de 3-1 en daar bleef het bij. De eindstand is dus 3-1 geworden voor Unitas 1. De keeper Bram had erg veel pijn in zijn buik na een trap van de tegenstander maar toch heeft hij gewoon heel de wedstrijd uitgespeeld. Na de wedstrijd heb ik nog een mooie beker een prijsje en alle handtekeningen van de spelers gekregen. Wil je weten wat het prijsje is?? Daar kom je wel achter als je pupil  van de week wordt!!