Niftrik 3 (zon)

Mannen, 2, 6e klasse 03

13 mei 2018 12:00

UNITAS’28  2 – NIFTRIK  3    3 – 5

Wamel – Het 2e elftal van Unitas’28 stelde teleur in de thuiswedstrijd tegen Niftrik 3 en verloor na een doelpuntrijke wedstrijd met 3 – 5. De ploeg van de afwezige trainer Peter-Jan van Ingen had enkele weken geleden in Niftrik nog met 1 – 5 gezegevierd maar had deze keer een meer dan valse start en stond al binnen een half uur met 0 – 3 achter door een te slappe houding van veel spelers. Nadat de gasten ook nog kansen kregen op een nóg grotere voorsprong was het Rob de Leeuw die vlak voor de pauze met een fraaie treffer de thuisclub nog enig perspectief bood voor de 2e helft zodat met een 1 – 3 de rust werd bereikt. De 2e helft was met diverse invallers van een veel beter gehalte. Roel v Leeuwen maakte goed gebruik van een steekpass van Rob de Leeuw en prikte de aansluitingstreffer binnen, 2 – 3. In de daaropvolgende fase joeg de thuisploeg, onder toeziend oog van hun nieuwe trainer voor het nieuwe seizoen Edwin Lagarde, op de gelijkmaker maar helaas viel de goal aan de andere kant, 2 – 4.  Hierna troffen beide teams nog eenmaal het net, bij Unitas’28 was dat de actieve Jordy Ebben die met een fraaie lob voor een 3 – 5 eindstand zorgde.  Op Tweede Pinksterdag 21 Mei speelt de ploeg haar laatste thuiswedstrijd en wel tegen AAC/Olympia 2, de aftrap is om 11.00 uur. Daarin kan de ploeg nog laten zien aan het thuispubliek best wel te kunnen voetballen. Op zondag  27 Mei wordt de competitie afgesloten in en tegen het 4e elftal van Ewijk.
(Unitas'28 : Jasper Hol, Sander Post, Perry Henzen, Rune v Wijk, Marco Smulders, Bob Dikker, Ruben de Heer, Mark v Dodeweerd, Mark Kruijzen, Roel v Leeuwen, Jordy Ebben, Rob de Leeuw, Zidier Adams, Robbert Witsiers, Jarvin Adams)