Datum

26 januari 2014 11:00

Accommodatie

Onbekend

Na een slap beging (oorzaak wellicht de pronkzitting) stond het al binnen 10 minuten met 3 - 0 achter. Hierna ging het geruime tijd wat beter maar dat kon niet verhinderen dat de doelpunten machine bij de thuisclub, die wel 2 klassen sterker waren, onverdroten verder ging. In de2e helft  kregen de gasten ook enkele kleine kansjes maar ook achterin hield RKTVC de gelederen vakkundig gesloten en zo kwam een eind aan deze wedstrijd. Terug in Wamel stond de soep met stokbrood klaar om de grote nederlaag wat beter te kunnen verwerken.
Komende donderdagavond 30 januari opnieuw een oefenwedstrijd op kunstgras en wel in Ewijk tegen het 2e elftal van die gelijknamige club waar de aftrap verplaatst is naar 20.15 uur