Wedstrijdverslag Beesd VR1 – Unitas’28 VR1

6 - 5

Unitas '28 VR1 (zon)

10 december 2013 19:30

Op dinsdag 10 december was er een oefenwedstrijd georganiseerd tegen Beesd VR1.

Meteen in de 4e minuut scoort Cynthia, maar helaas wordt deze afgekeurd wegens buitenspel.  Een minuutje later is het wel raak, na een mooie voorzet van Nikki, loopt Darona hem perfect erin 0-1.  In het begin van de wedstrijd zijn we de sterkere partij maar gaandeweg de wedstrijd neemt Beesd het initiatief over. In de 16e minuut scoort Beesd de gelijkmaker 1-1. Beesd wordt steeds gevaarlijker en creëert steeds meer kansen en dan valt vlak voor rust ook nog de 2-1.

Helaas beginnen we de tweede helft slecht en krijgen een tegengoal. De stand is nu 3-1. Een goal!!! Roxanne legt de bal terug en Ella schiet de 3-2 binnen.  Niet veel later valt de 4-2, Anke komt haar goal uit maar helaas wordt onze keeper uitgespeeld. De aanval wordt snel ingezet en Lisa gaat er vandoor met de bal. Een mooi schot op de goal maar helaas gaat hij er niet in. 5 Minuten laten nog een aanval van Rox en Cynth, Cynthia schiet hem snoeihard tegen het netje 4-3. 5-3, ik kan het niet eens opschrijven of de 5-3 zit er ook alweer in. Minthe mag het in de 60e minuut opnieuw proberen en wordt gewisseld voor Darona. Na 10 minuutjes op de bank te hebben gezeten wordt Darona gewisseld voor Cynthia. 5 Minuten voor tijd wordt Ella gewisseld voor Maske. De spanning komt terug in de wedstrijd want Lisa schiet de 5-4 binnen.  En ook de 5-5 maken we nog, deze wordt gescoord door Minthe. Maar Beesd bepaalt de eindstand uiteindelijk op 6-5.