Unitas '28 1

5e klasse E

14 oktober 2018 14:30

EERSTE NEDERLAAG UNITAS’28 BIJ NIFTRIK  5 – 2

Niftrik – Bij zijn vorige werkgever Niftrik verloor de ploeg van trainer Frans v Deinsen voor het eerst deze competitie en wel met 5 – 2. De start was veelbelovend en de eerste de beste fraaie aanval van Unitas’28 werd door Chiem Heijmen in een doelpunt omgezet goed voorbereidt door Stef Hendrikx. Lang hadden de gasten daar geen plezier van want in diezelfde minuut nog stond de gelijkmaker alweer op het scorebord. Hierna kwamen er kansen over en weer en leek de rust te komen met de 1 -1 stand maar de thuisclub wist binnen 5 minuten voor de theepauze nog twee keer te scoren hetgeen een tegenvaller was voor de Wamelse equipe. Toen vlak na rust Chiem Heijmen opnieuw scoorde, 3 – 2 leek er weer hoop in de horizon. Echter toen halverwege de 2e helft Unitas’28 een penalty tegen kreeg en aanvoerder Tim v Kessel met 2 keer geel op zak voortijdig kon vertrekken was alle hoop voor een goed resultaat voor de bezoekers vervlogen. Het slotakkoord was dan ook voor de thuisclub die met nog een treffer een 5 – 2 eindstand zorgde, verdiend voor het betere Niftrik maar wel een geflatteerd uitslag. Volgende week maar weer proberen punten te sprokkelen in Altforst bij AAC/Olympia, de aftrap is om 14.00 uur op het AAC terrein