Heumen 1 (zon)

5e klasse E

12 mei 2019 14:30

UNITAS – HEUMEN  1 – 3

Wamel – In de voorlaatste wedstrijd van deze competitie slaagde Unitas’28 er niet in de drie punten in huis te houden. Desondanks was het halverwege de 1e helft zelfs Cas van Hal die een goed genomen corner van aanvoerder Dirk-Jan van Verseveld fraai binnen kopte en de thuisclub op een 1 – 0 voorsprong bracht.  Nog voor de theepauze profiteerden de gasten nadat Unitas’28 keeper Niels van Os een inzet niet klemvast kon houden en Michel Poos dit buitenkansje benutte, ruststand 1 – 1. In de 2e helft waren de gasten de betere ploeg en met twee doelpunten van Harm Franken trokken zij de winst over de streep. Voor Unitas’28 rest nog één wedstrijd deze competitie, komende zondag is de ploeg vrij en op zondag 26 Mei de laatste thuiswedstrijd tegen Niftrik en dan is het tijdperk Frans van Deinsen bij Unitas’28 na drie jaren weer voorbij en kan de nieuwe trainer Gerard van Zwam alvast gaan werken aan de voorbereidingen van weer een nieuw voetbalseizoen.