VALSE START UNITAS 2 TEGEN BEUN.BOYS 4 0 - 3

Beuningse Boys 4 (zon)

6e klasse 01

23 september 2018 11:00

VALSE START UNITAS 2 TEGEN BEUN.BOYS 4  0 - 3

Wamel – In de openingswedstrijd van de competitie had Unitas’28  2 een slechte start thuis tegen Beuningse Boys 4 en verloor met 0 – 3 na een 0 – 2 ruststand. De ploeg van trainer Edwin Lagarde miste enkele bepalende spelers zoals Mark Kruijzen die zat bij Feyenoord, Frank Drost en Jorg Dikker (werk) ontbraken op het appél, verder waren enkele spelers niet fit en ook de Oktoberfeesten deden er bepaald geen goed aan. Toch kreeg de thuisploeg met dank aan de invallende jeugdspelers ook goede kansen maar daar bleef het bij. De veelal oudere bezoekers uit Beuningen wisten wel raad met de geboden kansen en zo kon het gebeuren dat er met de rust 0 – 2 op het scorebord stond. In de 2e helft werd er met enkele invallers gestreden voor een beter resultaat en waren er opnieuw ook weer kansen voor de thuisclub maar in tegenstelling tot vorige week bij DIO’30 viel het doelpunt aan de verkeerde kant na een misser van de verder goed spelende Marco Smulders waarna zijn tegenstander vrije doorgang kreeg en Unitas-keeper Jur van Hal voor de 3e keer werd gepasseerd.  In de stromende regen kwam er een eind aan deze  wedstrijd maar geen nood, er komen nog 21 wedstrijden met slechts 3 punten achterstand op de koploper.  Komende zondag gaat de ploeg op bezoek bij Edesche Boys 3 die afgelopen zondag met 2 – 4 won bij W.V.W. 3.  De aftrap is om 11.00 uur op sportcomplex Peppelensteeg in Ede en iedereen is welkom.
(Unitas 2 : Jur v Hal, Sander Post, Ruben de Heer, Pepijn v Dijk, Marco Smulders, Jordy Ebben, Rob de Leeuw, Mark v Dodeweerd, Mart Franssen, Roel v Leeuwen, Rune v Wijk, Jasper Hol, Mika Broeder en Peter-Jan v Ingen