2 - 4

Unitas '28 JO11-1

E-pupillen zaterdag, E1, 5e klasse 10

22 februari 2014 11:30

Mooi weer voor een inhaal wedstrijd. Nijmegen begon goed aan de wedstrijd. Ze waren dan ook de eerste helft de betere ploeg. Al snel in de wedstrijd kwam Nijmegen op 1-0 voorsprong door een eigen doelpunt van ons. Vrij snel daarna maakte Nijmegen al 2-0 door een verdedigingsfout. Naar mate de wedstrijd volgde werd het 2-1 door een doelpunt van Ruben. Toen was het rust . Na de rust kwamen wij sterk terug. Het tweede doelpunt kwam op naam van Wout. Door de goede inzet van Unitas ‘28 wordt het 2-3 met weer een doelpunt van Ruben en Thymen beslist de wedstrijd met een mooi doelpunt 2-4. Complimenten voor de ontvangst van s.v. Nijmegen en de superleuke en sportieve wedstrijd en laten we scheidsrechter ook niet vergeten want hij heeft erg goed en sportief gefloten.