GEPROMOVEERDE UNITAS´28 D2 OPENT VOORJAAR MET ECLATANTE 1 - 3 ZEGE !!

15 februari 2014 11:15

Accommodatie

Onbekend

Ovc 85’D3 – Unitas D2 ,

Na weken van trainen op het veld als zowel conditietrainingen buiten het veld mochten we vandaag eindelijk weer eens de wei in voor onze 1e wedstrijd in het voorjaarseizoen 2014 .Ondanks dat er veel water is gevallen de laatste tijd was het veld heel goed bespeelbaar dat in een prachtige omgeving tussen de bossen van Oosterbeek ligt bij een voor ons geheel onbekende tegenstander  de plaatselijke Ovc D3 .

Uit voorzorg omdat we enkele spelers een tijdje gemist hadden met blessures ging Dylan van Haren vandaag mee om ons team compleet te maken .

Dat we al enkele weken wedstrijdritme misten was in het begin goed te zien maar ook onze tegenstander had hier last van en de eerste 10 minuten was het dan ook zoeken naar goed voetbal wat dan ook resulteerde in een zeldzaam foutje achterin bij ons,  onze linksback liet zijn tegenstander  lopen en waar onze keeper Mike dacht redding te brengen met heel goed uitkomen en de bal weg te knallen kwam deze uiterst ongelukkig  tegen het been van Bjorn aan en die knalde de bal niet naast maar in zijn eigen doel 1 -0 voor Ovc in de 10e minuut , vanaf toen werden we wakker en gingen ook beter spelen ,storen ,jagen en opbouwen en in amper 10 minuten tijd kregen we 3 grote kansen maar de keeper van Ovc pakte alles tot nu toe ,in de 20e minuut plaatste Mitchel de bal van achter naar onze rechtermiddenvelder Niels die de bal in 1 beweging met Dylan meegaf en die zag Bret vrij staan speelde die aan en Bret scoorde dan ook de verdiende 1-1 ,ook hierna missen we weer te veel kansen ,ook 2 vrije trappen ter hoogte van de 16 meter werden rakelings langs geknald totdat Dylan in de 27e minuut zijn voet er wel  goed onder krijgt en er werkelijk de 1-2 injaagt van zeker 25 meter afstand .In de rust gaven de leiders aan dat we het goed doen maar het ons zelf weer heel moeilijk maakten door zoveel kansen te missen { extra trainingsstof trainers !!  } , in de 2e helft gaan we op  dezelfde voet verder en blijven we sterker en beter voetballen dan Ovc ,in de 38e minuut een prachtige solo van Dylan en de 1-3 ligt binnen ,ook daarna weer hetzelfde liedje: kansen missen en missen en missen ,omdat onze pijp leeg was in de laatste 10 minuten kwam Ovc nog enkele keren dichtbij hun 2e treffer maar Mike liet zien waarom hij in de goal staat en liet niets meer door en zo namen we de eerste 3 punten van dit seizoen mee naar Wamel ,

Nu zijn we weer 2 zaterdagen vrij !! En dan gaat het hopelijk achter elkaar door met de wedstrijden .Dus voldoende tijd om de kleine puntjes weer aan te scherpen door de trainers .

Einduitslag : Ovc 85’D3 – Unitas D2  - 1 – 3 .