6e klasse 04

1 juni 2019 9:00

door Eric Nijs

BOA-JC jo9-2 – UNITAS’28 jo9-2    5 – 7

Altforst – Bij mooi voorjaarsweer afgelopen zaterdagochtend moest als een van de weinige jeugdteams van Unitas’28 nog voetballen en wel de jeugd onder 9-2.  Evenals vorige week bij Oranje Blauw was de ploeg van de coaches Eric Nijs, Jef v Rossum en Michel Melssen niet te stuiten en stond Wamelse teller na goed combinatievoetbal en samenspel bij de rust al op 5 doelpunten. Ook de thuisclub deelden enkele speldenprikken uit en zo kon het gebeuren dat de ruststand 2 – 5 was. In de 2e helft kwamen daar nog verdeeld over beide teams 5 doelpunten bij zodat 5 – 7 de eindstand was in Wamels voordeel. Doelpunten van Wamelse zijde kwamen van Bjorn (2x), Lars, Jim, Jorn en Dean. Ook Sterre speelde een aardige partij en Merel was deze zaterdag verhinderd. Tevreden gezichten derhalve in het Wamelse kamp. Volgende week zaterdag de allerlaatste wedstrijd van dit seizoen en wel op eigen terrein tegen Orion jo9-7 en ook hier zijn zeker weer winstkansen. De aftrap in Wamel is al om 9.00 uur !!  (later in de ochtend opbouw zeskamp attributen)