UNITAS'28 VERLIEST BIJ AAC/OLYMPIA MET 3 - 1

Mannen zondag, 1, 5e klasse F

9 maart 2014 14:30

Scheidsrechter

Mulder, J.R.

Altforst - Op sportpark De Heppert, wat meer weg had van een knollentuin, speelde Unitas'28 de competitiewedstrijd tegen AAC/Olympia. Het was helaas niet een van de beste wedstrijden die gespeeld werd en na het uitvallen van laatste man Lars Verbruggen verdween ook de rust en organisatie in de laatste linie bij de gasten. Toch was de start goed maar gescoord werd er niet en naarmate de 1e helft vorderde kwam ook de thuisclub aan aanvallen toe. Uit een hiervan was het na een half uur spelen Bart v Ooijen die na een aanval Bram Peters wist te verschalken, 1 - 0. Toen vlak hierna Unitas'28 aanvaller Tim v Kessel bij een doelpoging op de keeper doorliep kreeg hij zijn tweede gele kaart en kon vroegtijdig naar de kleedkamer en stond Unitas'28 met 10 man een moeilijke middag te wachten. Toch kwam nog voor de pauze de gelijkmaker via Roy Peters die een uittrap van de keeper onderschepte en diezelfde doelman passeerde, 1 - 1. De 2e helft begon met kansen voor beide teams maar het was de ploeg van trainer Jeroen v Kampen die op een 2 - 1 voorsprong kwam, opnieuw via v Ooijen na geschutter achterin bij Unitas'28. In een wanhoopspoging bij de gasten in de slotfase om nog een gelijkspel uit het vuur te halen viel het doelpunt wederom aan de andere kant en was invaller Jeroen Bernts verantwoordelijk voor de 3 - 1 eindstand. Hierdoor bleef de ploeg van waarnemend trainer William Gorissen die de op vakantie zijnde Co v Gelder verving met lege handen achter.
Volgende week nieuwe kansen en wel thuis tegen het Maasbommelse DBV. Als die winnend afgesloten wordt, kan deze middag als vergeten beschouwd worden.
Aftrap tegen DBV is om 14.30 uur op de eigen sportpark "De Parken" in Wamel.