1 - 2

DTS Ede D6

D-pupillen zaterdag, D2, 3e klasse 15

8 maart 2014 12:30

Op de 1e zomerdag  van 2014 in begin  Maart !! mochten wij aantreden tegen Dts Ede D6 die net als wij gepromoveerd waren na de wintercompetitie van 2013 , voordat de wedstrijd begon werd al aangegeven door de leiders dat als we met dezelfde instelling aan de wedstrijd zouden beginnen we beter in de kleedkamer konden blijven want die stelde niks voor met weinig inzet en enthousiasme en negatieve houding  ,

Vanaf het begin wedstrijd werd er toch redelijk goed gevoetbald en overgespeeld en kansen gecreerd maar wat ons grootste probleem van vorig seizoen was en nu nog steeds is !!!  totdat alle tegenstanders uitgespeeld zijn gaat het super maar dan de keeper passeren !!!! op de training vliegen de ballen er hard en van alle kanten af in !!!  toch komen we uit een corner die door Dts niet goed verdedigd wordt en Niels de bal in 1 keer op de goal knalt verdiend op een 1-0 voorsprong  .Hierna beginnen zowel in als buiten het veld kleine irritaties de kop op te steken en gaan er enkele supporters van Dts zich wel zeer stellig roeren met de scheidsrechter ,wij halen de rust met 1-0 voor maar er wordt wel gezegd als er niet meer inzet vertoond wordt wij het niet gaan redden tegen deze jongens , de 2e helft beginnen wij goed en na 10 minuten breekt Vince door en gaat alleen op de keeper af maar wordt door de laatste man van Dts hard en lomp onderuit gehaald zodat scheidsrechter Kees v Oijen alleen maar een terechte Rode kaart kan geven aan die speler van Dts hierna gaat het nergens meer om want de supporters van Dts gaan zich nog meer onsportief gedragen zodat er zelfs een wedstrijdonderbreking komt van 10 minuten en dat bij D-Pupillen !!!!! zelfs de spelers van Dts gaan schelden tegen elkaar en onze spelers uitschelden , onze jongens raken daar zo van onder de indruk en bezwijken onder die druk , zo  dat Dts uit een overigens goed genomen corner de 1-1 binnenkopt en 2 minuten voor tijd zelfs nog de onverdiende 1-2 binnnenschiet ,  Dts was voetballend en fysiek wat sterker maar wij hadden ook maar een inzet van 50 % misschien en soms leek het wel of er meer jongens  geen zin dan wel zin hadden om te voetballen  !!!! na afloop zeggen de leiders dat wij ons als team toch harder moeten opstellen en elke keer 120 % moeten geven en ons niet door de wijs moeten laten brengen door dit soort spelers en ouders , nu we in de 3e klasse tegen jongens van 2/3 jaar ouder spelen  zullen wij de mouwen toch verder omhoog moeten stropen en nog harder moeten trainen en de  wedstrijden spelen en zelf niet meer zo veel zeuren en piepen en zonder zin op komen draven ,maar net als vorig seizoen veel fanatieker moeten zijn en nog meer  een team moeten  gaan worden  !!! Ook  geldt voor enkele spelers van Unitas  D2 dat we de grote mond moeten leren houden { voor,tijdens en na de wedstrijd/training } en niet mee moeten gaan met schelden want ook van Unitas D2 hadden er 1 of 2 spelers een rode kaart kunnen krijgen !!!!

Edwin,Patrick,Marcel ,Chiem en Niels zeggen vaak zat laat het met je voeten zien en laat het niet met je grote mond horen  !!!!

Einduitslag : Unitas D2 – Dts Ede D6 :   1 – 2 ,
Dinsdagavond 11 maart :: inhaalwedstrijd te Lunteren ,vertrek 17.30 uur ,wedstrijd 19.00 uur .