Unitas '28 D2

D-pupillen zaterdag, D2, 3e klasse 15

11 maart 2014 19:00

UNITAS'28 D2  SUCCESVOL  BIJ  INHAALWEDSTRIJD !!

Dinsdagavond 11 maart  mochten wij met onze D2 op pad naar het verre Lunteren om daar een inhaalwedstrijd te gaan spelen tegen de plaatselijke D3g ,onze tegenstanders hadden hun eerste 2 wedstrijden verloren maar er werd ons al gezegd dit team niet te onderschatten , bij aankomst na een rit van dik 45 minuten zagen we dat er enkele hele flinke knapen tussen liepen en bij controle van pasjes bleek dat er bij waren van het bouwjaar 2000 dus mocht nog net ,vanaf het begin probeerde wij het met goed voetbal te doen maar dat ging niet zoals verwacht want dit team liet hun spierballen zien en waren net iets sneller,steviger in de duels en feller op de bal zonder dat ze grote kansen kregen daartegenover hadden wij als we er voetballend door kwamen net adem tekort om nog goed af te werken want ook vandaag weer diverse kansen in de 1e helft ,Ruststand 0-0 ,er werd ons gezegd dat we wat feller-steviger en harder moesten gaan werken en het niet te mooi blijven doen maar als het moest ook rammen tegen die bal en erop te vliegen , de 2e helft gaan we dan ook zeer fel van start en zetten we onze grotere tegenstanders vast en jagen nu wel alles goed af maar ook nu gaan de kansen er niet in ,echter we geven niet op en nadat hun laatste man { tevens de grootste } ongelukkig ten valt komt en niet meer verder kan spelen profiteren wij en eindelijk scoort Bret de verdiende 0-1 ,de ontlading is groot want het was bijna ook afgelopen , 3 minuten voor tijd een spaarzame aanval van Lunteren over rechts en hoe het kan is nog een raadsel maar deze jongen scoort vanuit een onmogelijke hoek van wel 30 meter afstand de 1-1 , zien we dit op tv dan is het een wereldgoal !! Met nog 2 minuten en wat blessuretijd te gaan klappen we er toch nog vol op want dit was wel zuur net voor tijd en waar we zaterdag de koppies lieten hangen gingen we nu vol voor de winst en 1,5 minuut voor tijd gooit Mart de bal er maar weer eens in en Bret mist op een kleine afstand maar die bal komt bij Marc voor zijn voeten en hij frommelt toch de 1-2 binnen ,kort hierna wordt er afgefloten , na deze zware maar verdiende overwinning krijgen de jongens van de D2 lovende complimenten over de vertoonde inzet en geloof in eigen kunnen en vooral doorzettingsvermogen . Eindstand Lunteren D3g – Unitas D2 : 1-2 ,