UNITAS'28 E1 BINDT BOA-jc E3 AAN DE ZEGEKAR 7 - 1

Accommodatie

Onbekend

Unitas ’28 E1 wint ook de 3e competitiewedstrijd !

1e helft:

Op deze zonnige zaterdag na de carnaval staat de 3e competitiewedstrijd op het programma thuis tegen Boa-jc E3. Dit team is ook nog ongeslagen. Ondanks dat er door de vakantie een paar spelers weinig slaapuren hebben gemaakt is iedereen gelukkig toch goed wakker. Dit resulteert al in de 2e minuut in een doelpunt door een knal onderkant lat van Thymen na een fraaie voorzet voor Ruben. Na 4 minuten geeft Thymen vervolgens een pass op Ruben die rustig blijft en scoort. Na een goede actie van Thijs en een combinatie met Mo wordt het al na 6 minuten 3-0 voor Unitas. Na een solo van Wout en een goede knal wordt het zelfs 4-0. Dan doet Boa-jc eindelijk iets terug en scoort 4-1. Door goed samenspel tussen Sujan en Ruben krijgt Siem de bal en schiet langs de keeper. 5-1 rust.

2e helft:

In de 2e helft blijft het team goed voetballen. Wout scoort zijn 2e doelpunt. De tegenstander probeert aan te vallen maar Gijs kan vandaag (bijna) niet worden gepasseerd. De enkele keer dat dit wel gebeurt staat keeper Stan goed op zijn plaats. Doordat er goed van positie wordt gewisseld kan ook Gijs een mooie solo maken richting het goal van de tegenstander, maar schiet net over. Om het toegestroomde publiek nog een toegift te geven wordt vlak voor het eindsignaal de bal van achteruit naar Thymen geschoten, die een steekbal geeft op Ruben, die de bal vervolgens door het net schiet. Een mooie en verdiende 7-1 overwinning.