0 - 2

Unitas '28 JO9-1

F-pupillen zaterdag, F1, 4e klasse 17

14 september 2013 9:30

Wat een bagger weer vandaag, sinds opstaan is het nog geen minuut droog geweest en als je naar de lucht kijkt, lijkt het voorlopig ook zo te blijven.

Niks vernomen van een eventuele aflassing, dus met het team op naar DFS in Opheusden.

Daar aangekomen omkleden en ff lekker de warming up.

De tegenstander een handje geven, niemand zeurde over het weer dus met goede moed lekker voetballen.

Ondanks het slechte weer kwam Luc, die helaas om gezondheid redenen nog niet mee mocht voetballen, ff kijken en zijn team aanmoedigen.

Daar gaan ze en na een paar uitbraken van Unitas stond de keeper van DFS onze meiden een paar keer goed in de weg.

Maar gelukkig als er een uitbraak kwam van DFS stond onze verdediging en onze keeper Rosa zeer goed opgesteld.

Er werden stevige, soms te stevige duels uitgevochten en na 4 man te passeren kwam Mila er goed doorheen en prikte de bal mooi achter de keeper van DFS.

Met deze 0-1 gingen we de rust in, na wat dingen besproken te hebben waren we er weer klaar voor en klonk het fluitje voor de 2e helft.

Nu kwam DFS  een paar keer flink door en moesten we soms flink ingrijpen.

Gelukkig was de scheidsrechter niet zo flauw en liet veel toe, aan alle 2 de kanten.

Na ongelukkig bal verlies gingen Mila en Jèda er vandoor, ook Thijs sloot aan en na goed samenspel kwam de bal bij Thijs voor de voeten en kon dan ook lekker scoren 0-2.

Door elkaar te coachen bleef het 0-2 en konden de penalty’s genomen worden.

Lekker warm douchen, een bekertje drinken en met de punten op zak weer terug naar Wamel.

Jongens en meisjes ondanks het slechte weer,een goed resultaat neergezet, ga zo door.

Met vriendelijke groeten, trainers en leiders Unitas ’28 F1.