UNITAS´28 D2 WINT NIPT MAAR WEL VERDIEND MET 2 - 3 BIJ SDOO D3

Unitas '28 D2

D-pupillen zaterdag, D2, 3e klasse 15

22 maart 2014 11:00

door Edwin Lagarde

Vandaag mochten wij op pad naar Heteren om daar de plaatselijke D3 te gaan bestrijden. Gekozen werd voor een iets andere opstelling om toch te gaan werken aan ons doelsaldo want elke wedstrijd kansen genoeg maar laat de afwerking het nog afweten.

SDOO won de toss en koos ervoor om tegen de wind in te beginnen ,wij begonnen gelijk met druk zetten en te jagen dit resulteerde in de 8e minuut op een overtreding in de 16 meter op Timo en Mitchel was vandaag de aangewezen man om deze pingel te verzilveren wat hij ook deed door de bal strak onder in de hoek te plaatsen , 2 minuten hierna een onoplettendheid achterin en omdat wij 1 speler van SDOO niet goed dekten scoren zij de 1 – 1 in de 11e minuut, dit was overigens de 1e keer dat zij op onze helft kwamen tot dan !! Vanaf de aftrap waren wij weer aan zet en binnen 2 minuten na de gelijkmaker schiet Marc de 1-2 binnen , hierna nog 2 overtredingen in de 16 meter op Timo en Bret wat 2 x een strafschop had moeten zijn maar we kregen die niet !! We blijven sterker en missen weer wat kansjes totdat Mart goed doorzet en de verdiende 1-3 binnen knalt net voor de rust. Vandaag wederom weer wat commotie omdat er een leider van SDOO moest vlaggen en wel zeer nadrukkelijk aanwezig was want bijna bij elke aanval van ons ging de vlag de lucht in en ook coachte hij veel te veel zijn team i.p.v goed te vlaggen daardoor reageerde 1 van onze leiders iets te heftig wat ook niet hoort.  In de rust werd het één en ander wat bijgepraat en met een 1-3 voorsprong mochten wij de 2e helft tegen de wind in boksen , daar kunnen we kort over zijn als onze spitsen de spaarzame aanvallen van ons benut hadden was het een makkelijke overwinning geworden maar door deze te missen en omdat SDOO 9 minuten voor tijd de 2-3 scoorde en ook diverse kansjes miste bleef het spannend en moeilijk tot de laatste minuut maar omdat we bleven knokken namen we toch middels een 2-3 overwinning de punten mee en blijven we aanhaken bij de top  echter zal tegen deze tegenstanders wel beter gevoetbald en harder gewerkt moeten worden en veel meer inzet tonen want met de mindere inzet van de 2e helft van vandaag zullen deze ploegen niet verslagen worden .

29 maart eindelijk weer eens een thuiswedstrijd en wel tegen Skv-Wageningen aanvang : 11.30 uur .

Einduitslag Sdoo D3 – Unitas D2 : 2 – 3 .