3 - 4

RVW 2

5e klasse 04

29 september 2019 11:00

Wamel - In de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen RVW 2 had de ploeg van trainer Edwin Lagarde bij vlagen het betere spel maar ging toch kopje onder met een 3 - 4 nederlaag. Een flitsende start was er zeker en kreeg aanvoerder Rob de Leeuw al in de eerste minuut na een afgemeten pass van de goed spelende Devi v Verseveld de kans om de Renkumse keeper te verschalken maar zijn schot miste zoals vaker in deze wedstrijd precisie. Toch kon de thuisclub juichen na pakweg 10 minuten toen de snelle Reinhoud v Ingen binnen de 16 meter werd gevloerd, de pingel werd benut door Roel v Leeuwen, 1 - 0.  Zoals wel vaker verzuimde het 2e elftal hierna door te gaan en kon het daardoor gebeuren dat de gasten al binnen 5 minuten weer langszij kwamen omdat de defensie bij Unitas'28 niet alert genoeg reageerde. 1 - 1.  Wamelse kansen bleven hierna onbenut, aan de andere kant hield keeper Niels v Os met enkele fraaie reddingen de thuisclub van een achterstand af die er uiteindelijk toch kwam toen vlak voor de theepauze bij een Renkumse aanval enkele verdedigers stonden te dromen en 1 - 2 op het scorebord stond. In de 2e helft kwamen Victor Martens en Mark Kruijzen in het veld en pas nadat RVW op 1 - 3 kwam ging het weer lopen bij Unitas'28. Binnen 10 minuten stond het alweer 3 - 3 door doelpunten van Maarten v Ingen die de rebound benutte en Devi v Verseveld die scoorde na een mooie aanval. Na nog enkele kansen bij de thuisclub was het mooie er al weer vanaf en kregen de gasten de gelegenheid zich naar hartelust uit te leven. Na een akkefietje met de scheidsrechter werd een RVW speler met rood weggestuurd en speelde Unitas'28 de slotfase met een man meer. Helaas kon het daarvan niet profiteren, een aantal spelers leek de pijp leeg te hebben en zo kon het gebeuren dat de gasten er in de slotminuut nog met de volle winst vandoor gingen zodat een zeker verdiend gelijkspel uitbleef voor het 2e elftal. Komende zondag maar weer opnieuw proberen in Balgoy waar de uitwedstrijd tegen Diosa 2 op het programma staat. De aftrap is om 11.00 uur op sportpark De Wissen