6 oktober 2019 12:30

Accommodatie

Onbekend

EERSTE  WINST  UNITAS  2

Balgoy – In een knap gespeelde wedstrijd heeft het 2e elftal gistermiddag in de regen een dik verdiende 1 – 4 overwinning behaald. Met een net uit Thailand teruggekeerde Shahin Roshanaie in de aanval waren de gasten in de 1e helft de betere ploeg en na 10 minuten was het Shahin die een mooie aanval vanuit moeilijke positie schitterend binnenschoot, 0 – 1. Unitas’28 kreeg nog meer kansen in het verdere verloop van deze periode maar gescoord werd er niet meer en aan de overzijde had de Wamelse verdediging met de goed spelende laatste man Tom Kuijstermans de zaakje behoorlijk onder controle. In de 2e helft met Devi v Verseveld in de ploeg voor Shahin Roshanaie had Diosa tijdelijk een veldoverwicht en toen Tom Kuijstermans zich genoodzaakt zag aan de noodrem te trekken was de goed keepende Jur v Hal kansloos op de terecht toegekende penalty, 1 – 1.  Niet veel later werd er geprofiteerd van een fout in de Diosa defensie en was het de snelle Reinhoud v Ingen die goed doorging en zijn ploeg op voorsprong schoot, 1 – 2. Hierna kwam Rune v Wijk in het veld voor de moegestreden Jorg Dikker en met gelijk een goede actie van Rune kon Reinhoud uit de goede voorzet 1 – 3 binnen prikken. Hierna kwam na een langdurige periode ook Tom Derks weer voor het eerst in het veld als invaller voor Mark Kruijzen en na weer zwak verdedigen bij de thuisclub was het opnieuw Reinhoud v Ingen die dit afstrafte en met nog een doelpunt zijn hattrick voltooide en 1 – 4 binnen bracht. In de slotfase had deze riante voorsprong zelfs nog verder uitgebouwd kunnen worden maar het bleef bij deze stand,  al met al in een van Unitas’28 zijde goed gespeelde wedstrijd met een terechte winnaar en deze winst smaakt naar meer. Komende zondag 13 Oktober  de thuiswedstrijd tegen W.V.W. 3 en met deze instelling en inzet zoals gistermiddag behoort opnieuw winst zeker weer tot de mogelijkheden. De aftrap is om 11.00 uur op het eigen sportpark “De Parken”  in Wamel