UNITAS´28 D1 BLIJFT OP 1 - 1 STEKEN IN TOPPER TEGEN DODEWAARD D1

2 - 2

Dodewaard D1

D-pupillen zaterdag, D1, 3e klasse 16

2 april 2014 18:30

Wamel - Unitas´28 D1 heeft gisteravond de inhaalwedstrijd tegen concurrent Dodewaard D1 met een terechte 2 - 2 afgesloten. De 1e helft was de ploeg van Dick van Verseveld en Henry Nuij niet vooruit te branden en de ruststand was dan ook 0 - 2 in het voordeel van de gasten die het betere voetbal in huis hadden. In de 2e helft een véél beter spelende thuisclub waarbij de gasten terug moesten naar eigen helft en de een na de andere aanval volgde op het Dodewaardse doel en uiteindelijk viel halverwege deze periode de aansluitingstreffer via Maikel Rouw. Ook hierna bleef de thuisclub domineren, zowel doelpaal als -lat verhinderden vooralsnog succes totdat zo´n 10 minuten voor tijd ging de bal terecht op de stip ging na een overtreding binnen de 16 meter. Wie anders dan Dylan van Haren wist hier wel raad mee en benutte de pingel zodat 2 - 2 op het scorebord verscheen. In de slotfase gingen nog vrije trappen over en langs het doel van de goed keepende Wessel Wijgerse waarna scheidsrechter Peter-Jan van Ingen voor het einde floot.
Door deze uitslag zal er komende zaterdag gewonnen moeten worden thuis tegen de andere concurrent EMM uit Randwijk om de koppositie te blijven behouden. Aanvang van deze wedstrijd komende zaterdag is om 10.00 uur op de eigen sportpark De Parken. Er zijn  nog enkele kaartjes verkrijgbaar bij de kassa