UNITAS´28 B1 VERSLAAT OVC´85 B3 MET 6 - 0

6 - 0

OVC '85 B3

B-junioren zaterdag, B1, 5e klasse 03

29 maart 2014 14:30

Wamel - Unitas´28 B1 won de thuiswedstrijd tegen het Oosterbeekse OVC´85 B3 uiteindelijk nog ruimschoots met 6 - 0. Daar zag het in de 1e helft niet naar uit al kreeg de gehavende ploeg van trainer Co v Gelder, een viertal spelers waren verhinderd, toen al voldoende kansen om de wedstrijd te beslissen. Aan de andere kant moest de foutloos keepende Unitas´28 doelman Kurt Vermeulen enkele keren handelend optreden om Oosterbeekse treffers te voorkomen.  Na bijna 20 minuten spelen was het uiteindelijk voor de eerste keer raak bij de thuisclub via de goed op dreef zijnde Jordy van de Hurk, 1 - 0. Hierna kregen ook de gasten enkele kansen en had Unitas´28 geluk dat een treffer door de goed leidende scheidsrechter Kees van Ooijen geannuleerd werd na een eerdere buitenspel situatie. Even daarna was het aan de andere kant opnieuw raak door Tim de Lorijn. De Alphense speler in Wamelse dienst schoot de bal onhoudbaar binnen langs de Oosterbeekse goaly zodat met 2 - 0 thee gedronken kon worden. In de 2e helft was Unitas´28 ook de betere ploeg zonder briljant te spelen. En met nog 4 treffers van Jordy van de Hurk en Jeroen Raijmann beiden 2x kwam het einde van deze sportieve wedstrijd en kan de thuisploeg weer omhoog kijken na de zeperd van vorige week. Komende zaterdag opnieuw een thuiswedstrijd en wel tegen SKV/Wageningen B4 en ook dan zullen er zeker weer winstkansen zijn.....