NIPTE VERLIES UNITAS´28 D2 TEGEN LIENDEN D2 1 - 2

Lienden D2

D-pupillen zaterdag, D2, 3e klasse 15

5 april 2014 11:30

door Edwin Lagarde
Vandaag een thuiswedstrijd tegen Lienden D2d voor Unitas D2 , vooraf werden de jongens gewaarschuwd dat deze jongens op volle oorlogssterkte kwamen want zij hadden vorige week een flinke oorwassing van de nr 1 in onze poule gekregen en met maar liefst 1-11 verloren , echter vanaf het begin was goed te zien dat dit allemaal D pupillen en zelfs 4 dispensatiespelers waren want het eerste kwartier hadden wij niets in te brengen en mochten blij zijn dat we maar met 0-1 achter kwamen ,omdat er enkele spelers van ons weinig zin en inzet toonde stonden we in de 1e helft ook nog eens met 5 tegen 11 te spelen , het enigste wat in de rust werd gezegd door de leiders dat er in de 2e helft toch door iedereen veel meer inzet getoond diende te worden als we niet met een dikke nederlaag af wilden gaan , in de 2e helft werd dan ook door iedereen de mouwen omhoog gedaan en met heel veel inzet geprobeerd om iets te forceren echter de mannen van Lienden waren af en toe net iets sneller-sterker in de deuls maar gezien het leefstijdsverschil is dat ook niet gek , omdat Lienden de 2 kansjes niet maakte hadden wij tot de laatste minuut nog kans op een gelijkspel en die treffer hing ook in de lucht maar zoals zo vaak als je zelf niet scoort doet de tegenstander dat en ook nu gebeurde dat 2.5 minuut voor tijd , vanaf de aftrap vliegen we er nog maar eens vol in en via Marc toch nog de 1-2 met nog 2 minuten op de klok ,we onderscheppen de aftrap en via Bret hadden we ook nog de 2-2 op de schoen echter deze bal werd met vlieg en kunstwerk uit het doel van Lienden gewerkt waarna de scheids affloot en wij tegen onze 2e nederlaag van 1-2 opliepen, beide nederlagen hadden met meer inzet voorkomen kunnen worden ,hadden we in de 1e helft ook zo hard met z’n 11en gewerkt had er wellicht een beter resultaat ingezeten , toch konden we met het hoofd omhoog van het veld want de 2e helft was zoals het hoort met veel inzet-strijd en passie alleen de volgende wedstrijden moet dit beide helften getoond gaan worden ,volgende week weer nieuwe kansen in Heelsum tegen Redichem D2d .