UNITAS´28 B1 VERGOOIT KAMPIOENSKANSEN TEGEN SKV/WAGENINGEN 2 - 3

2 - 3

SKV/Wageningen B4

B-junioren zaterdag, B1, 5e klasse 03

5 april 2014 14:30

Wamel - Unitas´28 B1 heeft thuis tegen het Wageningse SKV/Wageningen B4 in de strijd om de koppositie een aardige deuk opgelopen door onnodig met 2 - 3 te verliezen. Hierdoor zijn de kansen op een kampioenschap flink geslonken. In het begin zag het er allemaal aardig uit en kreeg de thuisclub diverse scoringskansen. Het duurde tot de 22e minuut toen Jeroen Raijmann op fraaie wijze het Wageningse doel wist te doorboren. Kansen om de voorsprong te vergroten bleven onbenut terwijl ook de gasten moeite hadden het net te vinden zodat de rust met deze 1 - 0 voorsprong in ging. In de 2e helft werd het uit een corner die binnen gekopt werd 1 - 1. Toen halverwege deze periode Mo Evers met een wereldgoal 2 - 1 op het scorebord liet zetten zag het er rooskleurig uit voor de ploeg van trainer Co van Gelder al moest ook Kurt Vermeulen enkele malen gestrekt om Wageningse schoten te pareren. In de slotfase ging het alsnog mis. Ook SKV/Wageningen kreeg volop de gelegenheid aan te vallen, eerst werd Kurt Vermeulen gepasseerd door een harde inzet met een buitenspelluchtje en later werd door de gasten ook nog de winnende treffer gemaakt waarna de thuisploeg met lege handen achter bleef en SKV/Wageningen B4 voorlopig aan kop gaat. De nederlaag had Unitas´28 B1 ook aan zichzelf te danken door het vele wisselen van spelers waardoor een vast patroon ontbreekt en dit het elftal en de resultaten niet ten goede komt. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Angeren B2 op het programma met wellicht weer nieuwe winstkansen maar een kampioenschap lijkt ver weg.