UNITAS´28 2 TOONT VEERKRACHT EN WINT MET 3 - 2 VAN RVW 2

4 mei 2014 11:00

Scheidsrechter

Lamers, J.W.

UNITAS´28  2 TOONT VEERKRACHT EN WINT MET 3 - 2 VAN RVW 2

Wamel - Het 2e elftal toonde veerkracht en wist de wedstrijd, na een tweemaal opgelopen achterstand, alsnog in een overwinning om te zetten tegen hekkensluiter RVW die evenals Unitas´28 met een aantal jeugdspelers hun ploeg moest aanvullen. Bij Unitas´28 werden Luuk Walraven en Maarten van Ingen opgeroepen om met het 1ste elftal mee te doen en was aanvoerder Pieter Koolhout geblesseerd en toen ook nog Frank Drost al voor de pauze geblesseerd uitviel moest nog een speler worden afgestaan. Evenals vorige week hadden deze B junioren een goede invalsbeurt. Onder leiding van de prima fluitende scheidsrechter Jan Lamers (uit Mook welteverstaan) kwam de thuisploeg tot tweemaal toe onnodig op achterstand  door geklungel in de defensie. Het was maar goed dat Mark Kruijzen het vizier op scherp had staan want alle drie de treffers kwamen van zijn voet. Doorgaans moet deze grillige 17 jarige spits de bal op zijn stropdas krijgen voordat hij in actie komt maar in deze wedstrijd had hij zijn trainer beloofd de scherpte op de trainingsavond te laten zien op de zondag en dat deed hij dan ook met een gave hattrick. De eerste gelijkmaker kwam van een steekpass van reserve aanvoerder Servier Conjaerts die Mark Kruijzen voortreffelijk afrondde. De tweede gelijkmaker kwam na 10 minuten in de 2e helft vanaf de 11 meterstip na een handsbal, de pingel werd onberispelijk binnen geschoten door Kruijzen. Inmiddels waren er bij de gasten een speler met rood weggestuurd en later nog een speler met geel 10 minuten naar de kant gestuurd. Hier werd door de thuisclub optimaal van geprofiteerd en na een prachtige aanval over diverse schijven was het opnieuw Mark Kruijzen die met een bekeken schot zijn ploeg voor het eerst op voorsprong schoot. In de slotfase kwamen er met de jeugdige invallers Tim de Lorijn en Jordy van de Hurk nog kansen om de voorsprong te vergroten en had op het middenveld Servier Conjaerts de handen vol aan zichzelf maar ook de laatste linie moest alert  blijven om de jeugdspelers van RVW van zich af te schudden waarna uiteindelijk het einde kwam met een verdiende 3 - 2 winst voor de ploeg van trainer William Gorissen. Met nog 2 thuiswedstrijden voor de boeg nadert het einde van deze leuke competitie.
Zondag a.s. komt S.V.H.A. op bezoek, de aftrap van deze wedstrijd is om 11.00 uur op het eigen sportpark De Parken waar opnieuw winstmogelijkheden zijn voor het tweede elftal van Unitas´28