OPNIEUW WINST VOOR UNITAS'28 2 3 - 0 TEGEN SVHA 2

11 mei 2014 11:00

Scheidsrechter

Grisel, M.G.M.

UNITAS'28  2  VERSLAAT  S.V.H.A. 2  VERDIEND  MET  3 - 0

Wamel - Het tweede elftal van Unitas'28 had nog wat goed te maken na de 3 - 2 nederlaag destijds in Herveld tegen S.V.H.A. 2 en versloeg de ploeg met 3 - 0, een stand die al voor de rust werd bereikt. In de eerste helft werd er aardig gespeeld en met een doelpunt van, ja je leest het goed , was het Reinhoud van Ingen die een scherp genomen cornerbal van aanvoerder Servier Conjaerts binnen tikte en de thuisclub op voorsprong zette, 1 - 0. Na bijna een half uur spelen ging de bal op de stip na een handsbal bij de gasten en zoals gebruikelijk schoot Mark Kruijzen de pingel onberispelijk binnen , 2 - 0. Nog voor de theepauze was het invaller junior Roel van Leeuwen (hij verving al vroeg in de wedstrijd de geblesseerde Peter-Jan van Ingen) die goed doorging en de Betuwse keeper voor de derde keer naar het net liet gaan, 3 - 0. In de tweede helft was zoals wel vaker dit seizoen de snit er een beetje uit en kregen ook de gasten enkele kansjes maar waar nodig was keeper Victor van Swam daar waar die moest zijn. Ook de invallers junioren Tim de Lorijn en Sander Post speelden het laatste half uur mee maar gescoord werd er niet meer.
Komende zondag speelt Unitas'28 de laatste wedstrijd van deze competitie en wel thuis tegen S.D.O.O. 2 uit Heteren. De ploeg van trainer William Gorissen heeft nagenoeg een goed seizoen gespeeld en zal naar alle waarschijnlijkheid op de vierde plek eindigen in de reserve 4de klasse.