UNITAS'28 B1 KAMPIOEN NA 7 - 2 ZEGE OP ESA B7

7 - 2

ESA B7

B-junioren zaterdag, B1, 5e klasse 03

17 mei 2014 14:30

Wamel - Unitas'28 B1 heeft na een dik verdiende 7 - 2 overwinning op het Arnhemse ESA B7 het kampioenschap in de 5de klasse voor zich op geëist. Het was de Alphense speler in Wamelse dienst Tim de Lorijn die na 10 minuten de score opende voor de ploeg van trainer Co van Gelder met een fraaie treffer. Toen 5 minuten later Jeroen Raijmann na een assist van Jordy van de Hurk 2 - 0 op het scorebord liet zetten was al wel duidelijk dat de thuisclub aan het langste eind ging trekken deze middag. Helemaal toen 10 minuten later Jordy van de Hurk 3 - 0 in de touwen prikte. Nog voor de theepauze was het opnieuw Jeroen Raijmann die met een fraai afstandschot voor een 4 - 0 ruststand zorgde. Na de 5 - 0 vooraan in de 2de helft mochten de gasten iets terug doen en werd de verder goed keepende Kurt Vermeulen voor het eerst gepasseerd, 5 - 1. Halverwege de 2de helft legde arbiter Servier Conjaerts uit Lienden de bal op de Wamelse stip wegens een handsbal binnen de 16 meter maar Unitas'28 keeper Vermeulen ranselde de Arnhemse pingel uit zijn doel en in de daaropvolgende aanval had de dit seizoen wispelturige Joris Hol wel succes dus in plaats van 5 - 2 werd het 6 - 1 voor de ploeg van de leiders Fauzi en Terry die volgend seizoen het G voetbal bij Unitas'28 onder hun hoede gaan nemen. De goed spelende bijna 2 meter lange Mo Evers voerde in de slotfase na goed doorgaan de stand verder op naar 7 - 1 waarna de gasten het slotakkoord werd gegund en met 7 - 2 het einde kwam waarna de thuisclub onbereikbaar werd voor de concurrentie en kon gaan feesten......