UNITAS´28 2 WINT EERSTE BEKERWEDSTRIJD TEGEN DSZ 2 MET 3 - 1

Datum

24 augustus 2014 11:00

Accommodatie

Onbekend

Wamel - Op het eigen sportcomplex wist het 2e elftal van Unitas´28 in de eerste bekerwedstrijd tegen DSZ 2 na een 0 - 1 achterstand bij rust in de 2e helft de winst alsnog naar zich toe te trekken. Met 3 - 1 trok de  ploeg van trainer William Gorissen uiteindelijk aan het langste eind.
In het eerste half uur had de thuisclub een groot veldoverwicht en de kansen regen zich aaneen maar doelpunten bleven uit. Ook diverse vrije trappen leverde weinig op en zoals zo vaak valt  de treffer dan aan de andere kant na zwak verdedigingswerk. In het restant van deze eerste speelhelft waren de bezoekers nog enkele keren gevaarlijk voor het doel van Unitas´28 keeper Joey Berghegen maar gescoord werd er niet meer. In de 2e helft kwamen de gastheren beter uit de voeten en met de invallers Jaimy van Eldijk en Jordy van de Hurk werd het Boven Leeuwse doelgebied bestookt. Het was uiteindelijk Servier Conjaerts die in de 55e minuut de meer dan verdiende gelijkmaker binnen schoot. Toen later in de wedstrijd Mark Kruijzen een vrije trap fraai verzilverde en Unitas´28 op voorsprong bracht was het diezelfde Kruijzen die een kwartier voor tijd met een kogel van afstand de DSZ keeper andermaal passeerde en 3 - 1 op het scorebord verscheen. In de slotfase moest Unitas´28 keeper Joey Berghegen nog enkele keren gestrekt om tegentreffers te voorkomen maar het einde kwam met een 3 - 1 zege voor de thuisploeg.
Op kermiszondag 31 Augustus speelt het 2e elftal van Unitas´28 om 12.15 uur op De Gelenberg de tweede bekerwedstrijd en wel tegen DIO´30  3 , zij wonnen vandaag met 1 - 5 bij Echteld 2