20 september 2014 10:00

Accommodatie

Onbekend

Dikke overwinning Unitas D1 ,

Na een onnodige 7-2  nederlaag vorige week en 2 stevige conditie en positie trainingen deze week mochten wij vandaag thuis aantreden tegen Awc D4 uit Wijchen ,vooraf werd afgesproken om de slechte 2e helft van vorige week te vergeten en er vandaag vol voor te gaan van de 1e tot de laatste minuut .

Vanaf het begin werd er gelijk goed druk gezet ,ballen veroverd en stevig getackeld zodat onze tegenstander gelijk van slag was en in de hele 1e helft compleet overlopen en voetballend overklast werd en wij gingen met een mooie 7 – 1 als resultaat de rust in  .

Tijdens de rust werd er gezegd dat we heel goed voetbalden en zo door moesten gaan om vandaag ook aan het doelsaldo te werken , waren wij de 1e helft heer en meester in de 2e helft werd het nog beter en met heel goed overspel,storen , jagen , de tegenstander vastzetten en elkaar de bal en de doelpunten te gunnen werd het 1 richtingsverkeer richting het doel van Awc zodat hun keeper zich 10 minuten voor het einde liet wisselen want die had er genoeg van om telkens de bal uit het net te moeten vissen ,na precies 60 minuten floot de uitstekend fluitende Chris af en toen de kruitdampen waren opgetrokken stond er maar liefst een dikke en nog niet eens een geflatteerde maar een terechte 20 – 1 uitslag op papier ,doelpuntenmakers vandaag ,Timo 7 x , Marc 4 x ,Bret 3 x , Jur 2x ,Niels 2 x , Mart 1 x en Bjorn 1 x. Maar vandaag verdiende het hele team een dikke 10 want er werd echt heel goed gevoetbald door iedereen .

Einduitslag Unitas D1 – Awc D4 : 20 – 1 ,