Datum

27 september 2014 8:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag mochten wij al om 07.15 uur vertrekken om tegen onze tegenstander Juliana ’31 te Malden aan te treden en wel al om 08.30 uur ,

Wegens andere verplichtingen moesten wij vandaag ons centraal duo Mitchel en Jur achterin missen en ook nog eens onze linkermiddenvelder Tijn zodat we geluk hadden dat er een team vrij was en zodoende Dylan en Vince met ons meegingen .

Onze tegenstander had net als wij hun laatste wedstrijd met dikke cijfers gewonnen dus waren wij gewaarschuwd ,om 08.30 uur precies werd er gestart terwijl de beide doelen nauwelijks te zien waren door de mist maar het kon net, vanaf de 1e minuut beginnen we scherp en we hadden binnen 5 minuten al 2 hele dikke kansen gehad , in de 7e minuut komt Juliana’31 voor het eerst op onze helft en geven we een corner weg ,door miscommunicatie tussen onze keeper en verdedigers wordt deze bal erin gewerkt dus onnodig met 1-0 achter , echter de mouwen gaan omhoog en binnen 2 minuten knalt Dylan vanaf 20 meter de verdiende 1-1 erin ,we laten de bal weer goed rond gaan en vinden telkens weer een vrije man en we blijven drukken ,in de 15e minuut maakt een speler van Juliana’31 hands en Vince gaat achter de bal staan en poeiert vanaf 25 meter de bal strak in de kruising, onze tegenstander trapt af verliest meteen de bal aan ons en met een slimme 1:2 jaagt Dylan de bal er weer in 1-3 , nu blijven we heel goed doorzetten en voetballen maar zoals vorige week elke kans een goal was stond nu de paal of de uitstekende keeper in de weg, wederom door een foutje achterin geven we weer heel makkelijk een tegengoal weg in de 26e minuut ,28e minuut een corner voor ons en die wordt afgeslagen maar komt voor de voeten van Bjorn terecht en onze Back scoort voor de 2e wedstrijd op rij 2-4 ruststand .Er wordt aangegeven zo door te gaan maar iets zorgvuldiger om te gaan met de kansen om er toch nog een paar in te schieten ,de 2e helft gaat heel lang gelijk op en op een enkel kansje na aan beide zijde wordt er lang niet gescoord ,onze tegenstander staat wat beter te voetballen en bij ons komt toch een beetje vermoeidheid kijken , we blijven echter compact  en goed overspelen en geven niets meer weg en via Dylan in de 46e  en 55e minuut scoren wij nog wel 2 keer en gaan dus met een terechte 2-6 overwinning en met 3 punten in de tas naar Wamel .

Volgende week een echte derby en wel Unitas D1 – Avios/Dbv D1d ,aftrap 10.00 uur op de Parken te Wamel .

Einduitslag : Juliana”31 D3 – Unitas D1 ; 2 – 6 .