Wedstrijdverslag Unitas'28 E2 - Unitas'28 E3m

Datum

27 september 2014 11:30

Accommodatie

Onbekend

Met veel zin en frisse moed begonnen de E3 meiden aan de wedstrijd tegen onze eigen E2.

Na 10 minuten stonden we met 1-0 achter door een doelpunt van Thijs van de Ven.

De meiden gingen in de aanval maar konden deze niet afmaken door goede verdediging van de E2.

In de 20e minuut viel bijna het 2e doelpunt voor de E2 maar deze bal werd goed tegengehouden door onze keepster Rosa.

Vlak voor het einde van de eerste helft schoot Senna Coppes nog op het goal maar deze bal ging helaas net naast.

De meiden stonden te popelen om weer te beginnen om een gelijkmaker te gaan maken maar na een paar minuten viel het 2e doelpunt bij de E2, wederom door Thijs van de Ven.

De E3 gaf de moed niet op en kreeg een mooie kans toen zij een vrije trap kregen, helaas ging deze naast de goal. De meiden gingen verder in de aanval en deden erg hun best om nog te scoren maar het lukte ze niet. De eindstand werd 2-0 voor de E2.

De meiden hebben desondanks een lekkere wedstrijd gespeeld en hebben ontzettend hun best gedaan.