UNITAS´28 KANSLOOS BIJ KOPLOPER SCD´33 3 - 1

Scheidsrechter

Koolwijk, P.H.G. van

Accommodatie

Onbekend

Deest - Bij SCD´33 was Unitas´28, voor de derde keer op rij op een kunstgrasveld, vrijwel kansloos en verloor dan ook terecht met 3 - 1. De ploeg van trainer Co van Gelder was geen schim in vergelijking met vorige week in de derby tegen Avios. Het was uitgerekend voormalig Unitas´28 speler Kerwin Ebben die met twee treffers in de 1ste helft de thuisclub in een luxe zetel bracht. De doelpuntenmaker kwam in de 2e helft door een lichte blessure niet meer terug en werd vervangen door een andere voormalige Unitas´28 speler Marco van Os. Bij Unitas´28 viel Sarikaya al voor de pauze uit waarvoor Roy Peters in het veld kwam. Daarvoor al was de derde voormalig Unitas´28 speler in dienst bij SCD´33, Jesper van Dijk zelfs per brancard van het veld gedragen in deze uiterst sportieve streekderby. Ook in de 2e helft liepen de gasten achter de feiten aan en konden helaas geen potten breken op Kremershof, ondanks de inbreng van Jesse van Verseveld en Robin van Versendaal. Toch vielen er in de slotfase nog 2 treffers aan beide zijden te noteren. Eerst was het Robert Jilesen die SCD´33 op een 3 - 0 voorsprong bracht en het laatste woord kwam van Unitas´28 aanvaller Tim van Kessel. Hij zag SCD´33 doelman Huisman ver voor zijn doel staan en probeerde het van afstand en scoorde fraai de eretreffer waarmee het enige succes van Unitas´28 deze middag van zijn voet kwam. Volgende week wellicht weer kansen in de thuiswedstrijd tegen Ewijk. De aftrap is om half drie in Wamel