VERDIEND VERLIES UNITAS´28 D1 TEGEN AVIOS/DBV D1 0 - 5

0 - 5

ST: AVIOS/DBV D1

D-pupillen zaterdag, D1, 3e klasse 07

4 oktober 2014 10:00

Voordat wij vandaag aan onze wedstrijd mochten beginnen werd eerst ons gehele team verwend met compleet nieuwe tenue’s ,trainingspakken en ook nog eens tassen waarvoor onze dank aan de gulle sponsor .

De wedstrijd van vandaag was een echte streekderby en wel tegen het fusieteam Avios/Dbv D1d , deze tegenstander stond ongeslagen aan kop in onze poule zodat wij wisten dat we er vandaag vol tegenaan moesten gaan om een goed resultaat te behalen ,vanaf het begin was wel duidelijk waarom zij bovenaan stonden zodat wij al binnen 2 minuten op 0-1 achter stonden ,Avios/Dbv bleef druk zetten op ons en ook veel beter voetballen ,combineren en lichamelijk en fysiek ook nog eens sterker terwijl de jongens van Avios/Dbv toch niet groter waren dan de mannen van ons, maar het leek in de 1e helft wel alsof wij nog met het hoofd in de wolken liepen vanwege de nieuwe spullen , er werd bijna niet overgespeeld ook niet hard gewerkt hadden we de bal werd die vaak met een blinde haal naar voren  geknald zodat zij veel meer de bal hadden en er wel mee voetbalde   . Waar Avios/Dbv de gehele 1e helft er goed op los ging was er bij ons zeer weinig zin of geloof in in een goede afloop zodat wij met een terechte 0-3 achterstand gingen rusten . In de rust werd aangegeven dat als we er geen zin in hadden beter in de kleedkamer konden blijven met z’n allen want verliezen mag maar wel met inzet , het hele team zei dat ze toch wel zin hadden en dat ze de 2e helft beter hun best zouden gaan doen ,en inderdaad was de 2e helft van onze kant een stuk beter werd er beter overgespeeld en ook duels gewonnen we kregen ook enkele kleine kansjes nu maar Avios/Dbv was duidelijk een maatje te groot vandaag en doordat zij er nog 2 van grote afstand in knalde namen ze via een 0-5 overwinning geheel terecht de punten mee naar Alphen/Maasbommel en blijven fier aan kop staan ,willen we volgende week punten pakken zullen we toch allemaal met een andere instelling het veld op moeten , willen voetballen en willen werken om te winnen vanaf het begin en niet pas in de 2e helft ,  dus werk aan de winkel voor de trainers om alles en iedereen weer scherp te krijgen .

Einduitslag : Unitas D1 – Avios/Dbv D1d,  0 – 5 .