BETER UNITAS´28 VERLIEST TOCH VAN EWIJK 0 - 1

Mannen zondag, 1, 4e klasse E

12 oktober 2014 14:30

Scheidsrechter

Albers, T.A.

Wamel - Onder fraaie weersomstandigheden was Unitas´28 in een matige streekderby tegen Ewijk de veelal bovenliggende partij maar om een wedstrijd te winnen is minimaal één doelpunt nodig en dat bleek nou net een te zware opgave deze middag voor de ploeg van trainer Co van Gelder. Het voetbal was niet van hoog gehalte maar gestreden werd er wel. In de 1ste helft had de thuisclub de betere kansen en had Ewijk pech bij een inzet die op de doelpaal uiteen spatte. In de 2e helft bleek al spoedig dat de ploeg die zou scoren winnaar werd en dat waren de gasten na een uur spelen. Balverlies op het middenveld leidde er uiteindelijk toe dat de bezoekers een aanval op konden  zetten waarna Wesley Otten de hoek voor het uitzoeken had, 0 - 1. In de slotfase kwamen er wederom nog kansen voor de Wamelse aanvallers en had invaller Mark Kruijzen geen geluk bij een kopbal die rakelings over ging zodat de zege bij de gelukkigste ploeg terecht kwam. Het is wachten op betere tijden bij Unitas´28 die ongetwijfeld zullen komen.            Komende zondag staat Unitas´28 voor de loodzware opgave om tweedeklasser WAVV in Wageningen uit de beker te kegelen. Maar Unitas'28 heeft in het verleden laten zien geen slecht figuur te slaan tegen hogere tegenstanders. Jammer is wel dat er een uitwedstrijd is geloot. De aftrap van deze bekerwedstrijd is om 14.00 uur op sportpark Ketwich Verschuur aan de Peppelsteeg in Wageningen....