4 - 3

Unitas '28 JO11-1

E-pupillen zaterdag, E1, 3e klasse 10

11 oktober 2014 8:30

Bennekom - Vandaag spelen wij de uitwedstrijd tegen Bennekom E5. Dit team heeft al hun competitiewedstrijden tot nu toe met ruime cijfers gewonnen. Dus een pittige opgave. Net als de vertrektijd, want wij vertrokken al om 7.15 uur in het donker richting Bennekom waar de wedstrijd om 8.30 uur van start ging. Dat het een grote club is merken wij meteen. Een wandeling van 5 minuten naar kleedkamer 16 en na het omkleden weer een wandeling verder naar veld 6. Onze jongens hebben er veel zin in en dat laten zij vanaf de 1e minuut zien. Ondanks dat wij de eerste helft de betere ploeg zijn staat het met de rust 2-2. Er wordt goed overgespeeld, er is veel strijd en er wordt positief gecoacht. In het begin van de 2e helft is opeens de organisatie een beetje zoek en krijgen 2 onnodige doelpunten tegen. Het laatste kwartier zijn wij weer de betere ploeg en scoren dan ook een tegendoelpunt. Wij zetten druk op de tegenstander en krijgen nog een aantal kansen om minimaal een verdient gelijkspel uit de wacht te slepen, maar de bal wil er helaas niet in. Een mooi pot voetbal ondanks dat wij 4-3 hebben verloren.

Volgende week (za. 18-10-2014) is er geen competitieprogramma. Alvast een fijne herfstvakantie